2007 m. spalio 26 d., penktadienis

Astralinė Projekcija

Straipsnio pradžia praėjusiame įraše.
-------

Jau bandote atsiminti sapnus? Gal kam netyčia pavyko sąmoningai sapnuoti? Gerai.. Tai buvo lengvoji dalis. Pereisime prie pačio įdomiausio momento - astralinės projekcijos. Šį terminą turbūt esate girdėję, tačiau retas kuris ištikrųjų žino, ką jis reiškia. Norėčiau perspėti - jei sąmoningas sapnavimas yra realus mūsų pasaulio reiškinys, astralinė projekcija - nepaprastai daug ginčų, svarstymų ir spėliojimų keliantis dalykas, todėl tik Jūs galite pasirinkti - tikėti tuo, ar ne.

Kaip jau rašiau, sąmoningas sapnavimas vyksta kai Jūs sapnuojate ir tai suvokiate. Kai tik tampate sąmoningu, pasaulis aplink Jus paklūsta norams. Tačiau svarbu suvokti, kad tai yra tik sapnas. Tuo tarpu astralinė projekcija yra kur kas daugiau.

Astralinė projekcija, arba "patirtis be kūno", įvyksta kai žmogaus siela/dvasia ar sąmonė palieka kūną ir įžengia sferą vadinama astraline sfera. Tai nėra sapnas! Tai visiškai kita vieta, tai nebėra įprastas mūsų pasaulėlis.

Palyginkime sąmoningą sapną su astraline projekcija:

Sąmoningai sapnuodami:

  • Jūs miegate
  • Patiriate sapną
  • Vieta kurioje esate, gali būti bet kur - dangus, žemė, po žeme, ateitis, praeitis
  • Sąmonė yra kūne
  • Jūs valdote aplinką ir žmones
  • Kai sąmoningas sapnas baigiasi, Jūs paprasčiausiai atsibundate
Astralinėje projekcijoje:
  • Jūs atsibundate, tada persikeliate
  • Patirtis yra tikra
  • Patirtis prasideda miegamajame kambaryje, ar kur yra Jūsų kūnas
  • !Sąmonė yra ne Jūsų kūne! Kūnas paliekamas be jos
  • Aplinką galite nežymiai keisti, tačiau negalite niekaip įtakoti astralinės sferos būtybių
  • Kai patyrimas baigias, Jūs grįžtate į savo kūną, o sąmonė su juo susilieja
Būdų, patekti į astalinę projekciją yra nemažai. Apie veiksmingumą negaliu nieko pasakyti, nes šioje sferoje man pabūvoti neteko.

Išėjęs iš savo kūno individas jaučiasi taip, kaip kaip jis jaučiasi kasdien. Tiesa, savo miegantį kūną jis mato iš šono, ar viršaus. "Patirtis be kūno" labai dažnai įvyksta per klinikinę mirtį ar panašius atsitikimus. Žmonės neretai pasakoja, kad jaučiasi kybantys ore, ir virš savo kūno matantys dirbančius medikus.

Bandantys išeiti iš savo kūno dažnai jaučia milžinišką baimę, kuri labai panaši į mirties. Todėl ši patirtis daugumai atrodo vengtina. Tiesa yra tokia, kad reguliariai treniruojantis, individai sėkmingai susitvarko su savo vidine baime ir sėkmingai atlieka astralines keliones.

Pateikiu vieną techniką, kurią bandžiau. Beveik suveikė. Todėl manau, kad ji turi būti veiksminga.

Norint įgyvendinti išėjimą iš savo kūno reikia:

  • 100% atsipalaiduoti
  • 100% išlaikyti budrią sąmonę
  • Nugalėti vidinę baimę
  • Treniruotis
Pirmiausi du dalykai yra patys svarbiausi. Bandant pradėti astralinę kelionę, rekomenduojama sėdėti, nes gulint 9 atvejais iš 10 - užmigsite. Atsisėsti reikia nepaprastai patogiai. Įtampos neturite jausti nė vienoje savo kūno vietoje. Siūlyčiau atsisėsti į patogų krėslą, turintį galvos atlošą. Rekomenduotina vilkėti laisvus drabužius, o temperatūrą palaikyti tokią, kokią paprastai naudojate miego metu.
Kvėpavimas. Įkvėpdami, skaičiuokite iki keturių, tada sulaikykite orą skaičiuodami iki trijų, iškvėpkite vėl suskaičiavę iki keturių, prieš įkvėpdami skaičiuokite iki trijų. Toks ciklas įgalina tolygų kvėpavimą ir skatina susikaupimą.
Atpalaiduokite kūną. Pradėkite nuo kojų pirštų: įtempkite, palaikykite porą sekundžių ir atpalaiduokite. Taip pereikite per visus kūno raumenis. Visus! Nepamirškite net veido raumenų. Pakartokite visą ciklą kelis kartus. (Atsipalaidavimo technikų yra tikrai nemažai, jei įdomu, pasiieškokite internete).
Toliau kvėpuokite pagal metodiką aprašytą viršuje. Po truputį atsikratykite visų minčių. Jei taip padaryti sudėtinga (o aš žinau, kad tikrai sudėtinga), bandykite įsivaizduoti kiekvieną skaičių, sakomą kvepavimo metu. Nematykite nieko kito, kaip tik skaičiaus formą. Stenkitės įžiūrėti kokio jis dydžio, kokia faktūra jis padengtas. Taip tęskite, kol galvoje neliks nė vienos kitos pašalinės minties.
Sunku pasakyti per kiek laiko, bet kūne pradėsite jausti virpulius, dar vadinamus vibracija. Nekreipkite į jas jokio dėmesio! Jokio! Toliau kvėpuokite. Vibracijos dažniausiai prasideda nuo kojų/rankų ir kyla iki galvos. Pradžioje jos gali pasirodyti tikrai baisios: atrodo kad jūsų kūną purto milžiniška elektros srovė, o širdis tuoj sprogs. Tačiau realybėje jums nejuda nė vienas raumuo. Kai vibracijos sustiprės ir jas pradėsite jausti visur, tikėtina kad kūną sukaustys paralyžius. Tai yra visiškai normalu, tas paralyžius kitaip dar vadinamas miego paralyžiumi, garantuoja, kad per sapnus nevaikščiosite.
Kai kūną sukaustys, o vibracijos pasieks epopėją, atėjo laikas pabandyti "keltis", tačiau ne fiziškai. Pradžioje bandykite pakelti galvą, paskui rankas, paskui visą kūną. Tikėtina, kad ausyse girdėsite keistus garsus, zyzimą, gal net žmonių balsus. Dėl to jaudintis nereiktų.



Na, būtent šitas momentas man neišėjo. Čia, žmonės patiria didžiausią baimės antplūdį. Tačiau labai svarbu suprasti, kad tai Jums nepakenks. Kas jūsų laukia toliau? Toliau atsiveria kitas pasaulis.

Neįmanomo nėra, yra tik per mažas tikėjimas.

-----
Pabaiga.

29 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Uzkabino... Pradesim nuo samoningo sapnavimo ir kilsim auksciau. Somthing like drugs, tik nekenksminga, o (tikriausiai) net naudinga. Pratimai atrodo paprasti. Visa tai tarsi gulejo mano pasamonej, kaip grupe nuorodu (Perskaityti!) narsykleje, ir stai kazkas jas primine uz mane. Aciu ispanas

Anonimiškas rašė...

Idomus dalykas tie sapnai... Kiek save pamenu, visada daug sapnuodavau. Ar bent jau daug sapnu prisimindavau. Ir man tai velniskai patiko, ir iki siol velniskai patinka :) O patinka pagrinde todel, kad tai tarsi atskiras pasaulis... pasaulis, kuri kontroliuoja ir i tavo norima puse palenkia fantazija. O juk kartais taip gera pasprukt nuo kasdieniu rupesciu ir leist sau pafantazuot.
Yra teke ir samoningai sapnuot. Ka pastebejau - dazniausiai tokiais atvejais sapnu pasauliui samone pradedavo taikyti realaus pasaulio taisykles. Pvz suvokdavau kad skraidyti nelabai imanoma ar pan. Todel ziurint is smagumo puses, ne visada samoningas sapnavimas gali pasitarnaut :) ar gal reik pasiekt tam tikra lygmeni, kad sugebetum kaip nori paveikti sapnu pasauli, suvokdamas, jog sapnuoji...
Visgi manau, kad samoningumo skatinimas sapnuose gali but gan naudingas. Neseniai sapne diskutavau su nezinomu asmeniu,kuris savo pozicijai argumentuoti pasitelke idomia teorija. Paskaitoje prisiminiau sapna ir pradejau uzrasinet prisiminimus. Netrukus rutuliojau dar niekur (bent jau man) negirdeta teorija...

Visgi norejau pasiteraut autoriaus: koki isivaizduoji pagrindini sapnu samoningumo kelimo tiksla, uzdavinius, siekiamybes? Ir kaip su sapnavimu "del smagumo" - ar toks sapnavimas reikalingas ir ar, tavo nuomone, jis suderinamas su samoningu sapnavimu?

P.S. visada domino panasi tematika, todel labai smagu rasti tokios informacijos. Saunuolis ispanas

Anonimiškas rašė...

Visų pirma tikrai malonu gauti tokį išsamų komentarą;)

Su sąmonės bandymu taikyti realaus pasaulio taisykles sapnuose dar neteko susidurti. Itariu - tai buvo nepilnas sąmoningumas arba kitaip tariant, sąmonė nebuvo visiškai tikra, jog esate sapne. Tais atvejais dažnai įsijungia savisaugos mechanizmas - realybėje mažai tikėtina, kad bandysite atlikti neįmanomus dalykus (šiuo atveju skraidyti), todėl sąmonė jums stengiasi to neleisti.
Na o dėl smagumo.. Pastebėjau naują savo sapnų tendenciją - supratęs, kad esu sapne pradedu daryti salto. Realiam gyvenime to tikrai nesugebu, tad jausmas yra iš ties nepakartojamas. Keisčiausia tai, kad vieno sapno metu buvo pavykę "išsitreniruoti", t.y. sapne išmokti padaryti daugiau negu vieną persivertimą ore. Aišku, kiekvienas iš mūsų esame atskiri individai, bet asmeniškai man sąmoningas sapnavimas teikia nepaprastai daug smagių emocijų.

Kalbėdamas apie sąmominingo sapnavimo tikslus norėčiau pastebėti, kad mano nuomone, kažkokių bendrų tikslų ar uždavinių būti negali. Sapnai - grynai asmeninis patyrimas, todėl ir tikslus galime nusistatyti tik mes patys. Mano tikslas yra - detalesnis savęs pažinimas, suvokimas kaip veikia pasąmonė, kaip ją panaudoti savęs tobulinime ar kasdieniniame gyvenime. Jei kalbant žemiškai, jei jau tiek laiko praleidžiame miegodami, norėtųsi tą laiką praleisti kaip įmanoma smagiau ir naudingiau:)

Tikiuosi atsakiau į iškilusius klausimus.

Anonimiškas rašė...

Perskaiciau straipsni ir radau atsakyma i mano nerima keliancius pojucius. Aprasyta ta busena kuria patiriu jau daug kartu tik niekaip nesuprasdavau kas tai...
Atsimerkdavau ir mano kunas budavo tarytum paleryzuotas jausdavau tikrai begalo didele baime visa kuna krete siurpulys negaledavau pajudeti ar rekti ... nepavadinciau tai maloniu jausmu nors kaip rasoma reik perzengti baime... budamas toi busenoi, jauciau kazko pikto egzistavima. sunku aprasyt....

Anonimiškas rašė...

as taip pat esu patyres miego paralyziu,baisiai nemalonu... Ir daug zmoniu taip pat pasakojo, visiem tas pats. Zodziu neatsimerkes viska maciau, jauciau kazkoki nemalonu maudima kuno, bandiau saukti sese kad mane pazadintu (ji priesais mane sedejo prie pc) bet visas pastangas idejes, atrodo, sugebejau tik keistai tyliai ir trumpai numykti, ji net neisgirdo... Tada uzmigau vel ir atsikeliau nrm jau... :?

Anonimiškas rašė...

Sita busena teko atrasti atsitiktinai.Po to esant tam tikrom aplinkybem nesunku buvo pakartoti, dazniausiai 4-5 val ryto pabudus, kai busena dar tokia kad tuoj tuoj uzmigtum. Pradzia susijusi su keistu osimu ausyse ir kritimo pojuciu, po ko atsirandi paralyzuotas ten kur guli. Jei pakeli rankas jos atrodo pelenu spalvos permatomos. Apskritai visas judejimas kartojant fizinio kuno judesius yra sunkus kaip per klampia mase.Kitaip yra su noru judeti tam tikra kryptimi apskritai - tai vyksta akimirksniu. Aplinka kurioje esi yra ta pati ir kartu ne.Laikas susimaises. Karta norejau nutraukti uzuolaidas, kad patikrinti ar tai realybe, bet suvokiau kad ju nebera jau 20 metu.Ir siaip daiktai keisti- matomi vienu metu is visu pusiu, kaip kokios hologramos. Judeti gali kiaurai sienas. Taciau pagrindinis jausmas kuris nepaleidzia yra baime, mirties ir isnykimo baime, kuri privercia skubiai gryzti atgal.

Eitautas rašė...

Gerai kad moku realybeje salto visokius ir dvigubus saltai duomiuosi 2 metus bet ka visa laika megstu patirti tai sapnuodamas samoningai skraidyti po miesta bet nemoku paaiskinti as sapnuodamas nematau vaizdo tiesiog ji isivaizduoju kaip kiti zmones sake matantys kaip realybeje o dabar pasakysiu apie ta kritimo jausma tai yra mano manymu jau tas tavo astralinio kuno atsiplesimas nuo tikrojo kuno ir as tai patiriu gana daznai nors to nenoriu nes kaj krentu ir isivaizduodamas kad tuoj pasieksiu zeme pasoku is lovos nemolonus grubus jausmas o kartais buna kad net ir jauciu samoningai kad vaikscioju bet ne fiziniu savo kunu o tuo astraliniu ir tada man bereiketu atsimerkti ir pamatyti ta kita pasauli astraline sfera bet as neisdrystu niekaip pramerkti akiu nors jauciu kad jas speceliai laikau suklaudes nes nenoriu nieko matyti ir tuo paciu metu man sirdi perveria tokia baime kad as tiesiog nezinau kur detis ir tada jauciu kad tos baimes paveiktas vel jauciu savo normalia kuno forma ir galiu vel suvokti realybe ir atsigauti nuo patirto baisaus baimes galima sakyti skausmo ;/

Unknown rašė...

Nezinau, ar kas nors man dar atrasys, juk straipsnis buvo papublikuotas beveik pries du metus. bet, vedamas smalsumo, paklausiu. buvo rasyta, kad reikia pasiekti beminte busena, norint patirti astraline projekcija. ar galima tai daryti meditacijos pagalba? as medituoju jau dvejus metus, taigi buti be minciu tikrai nebera sunku. bet abejoju ar bunant meditacinej busenoj imanoma pasiekti astraline projekcija. kaip ten yra is tikro?

juta rašė...

O aš irgi bandau "išeiti" iš kūno meditacijos pagalba, bet kolkas dar nelabai kas gavosi...
Manau, kd man reikėtų daugiau pastangų, ir laiko, kurio pastaruoju metu vis pritrūksta...

Unknown rašė...

Is tikro, jogai yra pries atsiskirimus nuo kuno, nes tai is dalies jau samanizmas. Bet sunku atsispirt tokiam dalykui ir nebandyt..

Anonimiškas rašė...

manau, kad man astraline projekcija yra pavykusi viena karta visai netycia. miegojau, pabudau, nusileidau zemyn i virtuve, atrodo kazka ten veikiau ir tiesiog atejo mintis, kad reikia grizti i miegamaji ir is tikruju pabusti. grizau i miegamaji ir maciau save miegant. kazkaip nepatogu buvo, pradejau save saukti vardu, kad kelciausi, bet maciau, kad kunas nereguoja. veliau kazkaip besaukiant save atsimerkiau ir is tikruju pabudau. manau tai negalejo buti sapnas, buvo labai labai keista, bet negaliu sakyti baisu. tiesiog sunerimau, kad saukiu save keltis, ir kunas net nejuda. po to pradejau dometis daugiau sia tema. manau, jei pasitreniruociau sugebeciau daug daugiau. juk sis ivykis atsitiko be jokiu treniruociu, tiesiog netycia. labai noreciau jei kas pakomentuotu mano nutikima. galbut klystu, agl tai tik sapnas....

Anonimiškas rašė...

as nzn cia viskas parasyta 2007 metais , ir nzn ar sulauksiu atsakymo ,bet vistiek noreciau pasidalinti savo patirtimi ir paklausti. as nuo vaikystes labai daug sapnuoju ir viena kart vaikysteje sapne lb issigandau ir pagalvojau, kad gal sapnuoju, bet tuo ir pasibaige, pora kartu tokiu dar buvo, bet nekreipiau i tai demesio, veliau radau zurnale straipsni apie sapnu valdyma ir pabandziau tai padaryti, lyg kazkas gavosi, galedavau pradangint daiktus, bet nors tai ir darydavau nebudavau isitikinus , kad tai tikrai sapnas. db vel nusprendziau apie sapnu valdyma daug paskaityti, nes kai apie kazka domuosi lb daug, visada viskas man persikelia i sapnus ir db pradejau skaityt apie sia astraline projekcija ir noriu paklausti ar gali tai ivykti ne savo noru? nes viena karta buvau labai pavargus ir atsiguliau miegot ir staiga buvo toks jausmas , kad per lova vaiksto kate, atsimerkus pamaciau akd jos ten nera, dar pora kartu taip pasirode ir per visa kuna pradejo begioti siurpuliukai, uzliejo lb didele baime as bandziau pajudeti, bet negalejau , pradejau girdeti balsus, lyg matyti save is sono, bet tuo paciu maciau kaip mama is kambario isejo(kaip veliau pasirode taip nebuvo) ir as norejau pajudeti, pradet saukti, bet negalejau, ,net ikvepti, o veliau toks jausmas buvo lyg mane lb sunkus oras pradejo spausti ir pabudau, kita karta pradejo kazkas panasaus darytis, tai as isigandau ir bandziau atsimerkti iskart , be tatsimerkus supratau kad pabudau sapne ir tada reikejo prisiverst atsibust i realybe, toks jausmas kad sapnas susimaise su astraline projekcija , gali taip buti?

Anonimiškas rašė...

Zinai, man taspats klausimas iskilo. As esu toks, kuris netiki jokiom mistikom, ateiviais, magijom, dvasiom ir panasiai.. Bet jau kury laika as atsikeliu nakty "is saves" pamatau save, apeinu visus kambarius, puikiai suvokdamas kad sapnuoju, jauciu keista vienisumo baime, bet pats to nezinodamas, as nugalejau ta baime vien is smalsumo, niekada nezinojau kas yra ta astraline projekcija, meditacijos ir pan.. Bet kai papasakojau draugam kas daros man jie pasake pasidomet situo dalyku.. Tai va, galiu pasakyt kad as tikrai daug pazenges esu sitoj srity pats to nezinodamas, ir dar nemaciau neivieno komentaro tokio kai buna man. Kaip jau sakiau as "atsikeles" apeinu visa savo buta ir uzsimanau kasko daugiau, tada lyg teleportu (juokingai skamba) as nusigaunu y savo sapna, kury as taip suprantu sapnuoju. Is pradziu vyksta visokios nesamones (kiti supranta kad nelogiski sapnai buna tik pabude, as suprantu iskarto), tada as pakeiciu aplinka y koke noriu, veliau lyg pasikvieciu zmones kuriuos noriu matyt, draugus, seima ir tt. Ir kas keisciausia, kad as juos matau tokius kokie jie yra butent ta realybes minute (kalbu apie apsirengima). Nekarta daug paneliu esu mates visai nuogu :p jai draugai tusina as matau kaip jie apsirenge ir tt. Idomu yra tai, kad as juos matau ne ten kur jie yra, o savo sukurtoje realybeja. Amziais galvodavau ar as matau tiesa ar matau prasimanymus, todel viena karta nusprendziau patikrinti. Susitikau su chebra, ir su mumis buwo viena panele, kuria kaip tik sapne maciau nuoga ir as pas ja maciau bikini zonoje istaturuota playboy zuikuti, nesikuklindamas paklausiau ar ji turi tatiruote, aisku atsakymas buwo neigiamas, bet kai paklausiau "tikrai jokio playboy zuikucio neturi bikini zonoje?" Ji iskart sutriko, nieko neatsake, bet leido suprast kad ji turi.
Noriu pridurti, kad kad ir kiek tu ten prisikviestum y savo sapna zmoniu, kad ir kokia butu jauki aplinka bet VISADA krecia siurpulys ir yra tas lievas vienatves - baimes jausmas, lyg butum mires. Pradejus nekreipti y tai demesio galit patirti neregetu ispudziu. Aisku as cia nepripasakosiu visko ka as patyriau, buna visiskai kitokio siuzeto sapnai, ar keliavimas astraliniu kunu, bet patikekit tai yra kaskas nesuvokiamo.

P.S. ispanas galejo pridurti kad turintis problemo su sirdim, ar silpna ar seip, geriaU to nebandyti, nes galit nebegryst netycia :)

Aiste rašė...

Parašyta visiška nesąmonė, prieš tai buvusiame komentare, kad galima kartais ir nebegrįžti. Ir kuo čia dėtos sveikatos problemos? Nereikėtų gąsdinti žmonių, nes baimė, kad paliksi fizinį kūną ir nesugebėsi į jį sugrįžti, viena iš pagrindinių: "Į kūną galima sugrįžti visada, kol iš tiesų nenumirsite, kol nepasibaigs jūsų žemiškojo gyvenimo laikas, o tai, kaip suprantate, neturi nieko bendra su astraline kelione". Čia citata iš Lobsang Rampos knygos TU-AMŽINAS. Rekomenduoju paskaityti tiems, kurie domisi visokiais okultiniais dalykais(joje rašoma ir apie astralines keliones). Skatina tobulėti...

Anonimiškas rašė...

Man buvo iseja ir netycia apie joki astralini pesikelima negalvojau tiesiog paklilau nuo lovos eiti link savo kambario is saliono ir tik akyse man uztemo pajutau lubas ir pamaciau save einancia is virsaus toli nenuejau nualpau tiesa susiliejimas su kunu tai gal kaip narkomanui orgazmas padaugintas is simto net skruzdelytes begiojo po kuna beje astralins pasaulis mazai atspindi mums matomos tikrove nes joje teko matyt ir jaust dalykus kuriuos atsipeikejusi neradau bute. Isejimas buvo trumpas gal kad nepilnai atsiskyriau nuo kuno nzn bet pojutis tai kaip cia aprasytas keista matyt save is sono

Anonimiškas rašė...

Vakar nakti atsikeliau, maciau savo kambari ir keistas sviesas jame, girdejau keistus garsus ir jauciau, kad salia yra zmones, kamavo didziule baime, jog salia yra kazkas labai labai blogo. Tada supratau, kad sapnuoju, bandziau keltis bet niekaip nepavyko, atsisedau lovoje, zvalgiausi aplinkui ir tuo paciu metu supratau, kad as vis dar guliu. Prasikankinau gana ilgai kol netycia tarsi grizau i savo kuna ir galejau is tikro nubusti. Buvau issigandusi ir pikta, nes taip nutiko ne pirma, ne penkta ir jau net ne desimta karta, o as vis dar negalejau suprasti kas cia per velnias mane apsedo ir kodel sapnai manes nepaleidzia. Siandien nutariau imtis google ir pagal visus simptomus atradau, jog tai tiketina yra pati tikriausia astraline projekcija (iki siol apie tai nebuvau girdejusi...). Visada kai tai nutinka mane kamuoja kosmariska baime ir matau ivairias keistenybes, dazniausiai kosmaro pavidalu ir iki siol bijodavau viena miegoti butent del to, kad vel nepatekciau i sia busena. Bet po truputi jau susitaikau su ta baime ir dabar kai jau zinau kas tai yra bandysiu kazkaip ja iveikti ir paziureti, ka is tikruju galiu pamatyti ir padaryti isejusi is savo kuno. Todel esu dekinga straipsnio autoriui uz tai, kad "nusviete" :)

Anonimiškas rašė...

Astralinė projekcija.Šiandien pirmą kartą išgirdau šį žodžių junginį. Perskaičius šį straipsnį mane užplūdo prisiminimai apie potyrius, kurie kartais mane aplanko ir kurių aš tiesiog nekenčiu. Taigi pasidalinsiu su jumis.
Kartais rytais, kai vyras išeina į darbą mane aplanko įkyrios mintys, kad jis neužrakino durų ir kas nors būtinai pro jas įeis. Taip guliu snūduriuodama, vis giliau grimzdama į miego būseną, atsipalaiduoju ( Bet gi gal durys neuzrakintos?!) Ta mintis mane atakuoja, vienintelė, neatstoja. Lyg užsimirštu, o ji vėl žybteli samonėje.. Neištvėrus atsikeliu, nueinu patikrinti durų, kaip tyčia, pro jas kas nors lenda. Vos spėju užrakinti.. O ne, čia gi sapnavau, reikia keltis ir nueiti užrakinti tas duris. Keliuosi einu, vėl kažką matau.. Tai kartojasi kelis kartus, kol galiausiai visiškai 'atsibundu' savam kūne. Suvokiu, kad jei dabar kelčiausi ir eičiau eilinį kartą tai būtų netikra..Bandau iš tikro atsikelti. Kūnas paraližuotas, baime begalinė, atrodo juntu net sunkio jėgą, kuri spaudžia mane prie patalo. Bandau rėkti- neišeina. Mastau, kaip čia save pažadinus. Pastangos judėti nueina per niek. Matau kambarį ryškiai ir suvokiu, kad jis tik labai ryškus atspindys mano pasamonėje.(Pirmus kartus to nesuvokdavau, tikėdavau, kad guliu atsimerkus) Baimė begalinė. Meldžiuosi, kad suskambėtų telefonas, sulotų šuo ar kas nors įvyktų, kas priverstų mane pabust. Tai trunka kurį laiką, kol galiausiai vargais negalais imu ir atsibundu. Jausmas, lyg išplauktum į paviršiu įkvėpti. Nekas.
Apie sapnų valdymo galimybes žinau seniai. Ne kartą pavyko tai padaryti, bet tuo neužsiemu ir nepraktikuoju. Suvokus, kad sapnuoju dazniausiai bandau skraidyt :D Jeigu sapne suprantu ,kad sapnuoju ir pradedu įdėmiai tyrinėti kokį nors daiktą, smegenys pradeda mėtytis ir daiktas pradeda keisti formą, spalvą, raštą :) Tai tiek..

ignore rašė...

man antra kart taip buvo kai buvau 11metu,pats net nezinojau tiesiog sededamas, filma ziuredamas , buvau visiskai atsipalaidaives,miegas eme, visaip bandziau neuzmigti. ir staiga vaizdas visas persikreipe, pamaciau savo sirdi(kaip ji plaka) ir po to nerysku save(aplinkui buvo tamsu)! ir as traukiaus atgal, po to is kart prabudau... norit tikekit norit ne, bet as apie sita astraline projekcija suzinojau db, o man tai yra nutike 2 kart! o pirmas kartas buvo kaip ,stengiaus neuzmigt(nes buvo mociutes sarvavimas, na nemoku paaiskinkint, tai laikas kai meldziasi,kad siela surastu kelia) ir as buvau visai salia to pastato tokioj masinoj... buvau ir visiskai atsipalaidaves( jau issiverkes) tiesiog galvojau apie kelis dalykus, ir staiga as atsikeliau, isejau is tos masinos ( nepasiziurejau ar mano kunas dar ten yra, nes buvau susikoncentraves i vieta ( ji buvo pasikeitusi,sviesesne) staiga prie to namo stovejo mano mociute ji pasake:- sudie.. ir isejo... po to pasakymo nk neprisimenu,tik atsikeliau is tos masinos... ir man nuo to laiko vis vaidenasi keistos formos, net ir kaip sita viska rasiau, tiesiog jautesi , kad kazkas nenori(daresi keisti dalykai namuose) , jog as tai parasyciau... tiesiog nenorit - netikekit.. bet as tikrai sakau tiesa. geriau net nepradekit su jom,nes bus taip kaip ir man(nuolatine baime,nezinojimas kas bus po mirties) jau vienam panasiai yra kaip ir man, kazkokiam forume rasi. sori uz bloga isdestyma , tiesiog skubejau.

Anonimiškas rašė...

Idomu butu suzinoti, kaip paciam straipsnio autoriui sekasi... Gal jau pavyko pakeliauti po astrala?

Anonimiškas rašė...

Pries perskaitydama si straipsi as megiau medituoti, atsisedusi ir isijungusi delta bangu muzika ir kiekviena karta kai uzsimerkiu jauciu lyg 100 ranku suptu mane, atrodo lyg tos rankos butu blogos.. atrodo lyg kazkas artetu link manes, atsimerkiu ir galvoju, kad nereikia rizikuoti. Dar galiu pridurti, kad savo sapnus aiskiai pamenu, galiu papasakoti juos kad ir savaitei praejus, bet nemanau, kad tai kazkas "astralisko". O kip jus manote, pakomentuokite tai.

Anonimiškas rašė...

O as kaip tik norejau atsikratyti astraliniu projekciju. Jie spontaniskai pasirodydavo. Taciau mane palaike mokytojai, kad nera ko bijoti. Su visom tom butybem galima susitvarkyti.

Anonimiškas rašė...

O jus nebijot , kad iseje is savo kuno atgal jau nebesugrysit? Juk dvasia smegenu neturi , o jus jau nebe kune, isskrisit kur nors ir vsio mirtis.

Bembis rašė...

Na as irgi pradejau tai bandyti po to kai viena kart jutau kaip miegodamas staiga kylau i virsu lyg magnetu kas butu traukes, lyg ir skridau kazkur paskui bet nerangiai is namu isskridau kojom i prieki kazkodel ir poto lyg ir grizau nes keista kazkaip pasidare pradejau analizuot. Kita kart bandziau iseiti pasiskaites apie tai viskas ivyko labai greitai lyg persokus per daug tu zingsniu. Staigiai pasirode sviesa akyse tokia truputi pilka bet nebebuvo tamsu tada girdejau tarsi radija senobine kuri truputi cirske ir kazka kalbejo tos kalbos as visai nesupratau, bet dar girdejau Nokia Tune muzikele jauciau kad jausmas visiskai naujas, bet juokas truputi paeme kai supratau kad kazkas vyksta ir zinojau 100% kad tu garsu mano kambaryje nebuvo. Deja is kuno taip ir neatsikeliau manau kad isblaske viska kai juokas paeme. Dar buvo kartas kai galejau atsidurti kur tik panorejas ten skristi matyti daigtus zmones labai detaliai jausti greiti, posukius, bet man tai buvo panasu i sapna nes nejutau jokiu virpuliu jokiu garsu jokiu isejimu is kuno.

Anonimiškas rašė...

vakar apie tai daug prisiskaiciau, bet visai to nenorejau patirti, labai bijojau. bet kaip specialiai sia nakt tai atsitiko. prabudau, buvo kuno paralyzius, bandziau judeti bet nejo. jau supratau kas vyksta. prasidejo stiprus galvos svaigimas, lyg krisciau, grimzciau kazkur, o veliau baisiai keistas garsas, lyg kazkoks metalas grandomas, labai neapibudinamas garsas, kuris susilpnedavo kai pradejau bijoti ir labai stiprus pasidarydavo kai nusiramindavau ir iveikdavau baime, pasiduodavau tam jausmui. bet labai nejauku buvo ir keista, todel pasakiau sau NE, nenoriu to ir gryzau. Pabudus sunku uzmigt buvo nes sirdis kale kaip reikiant, buvau issigandus bet ir sujaudinta ispudziais, kad buvau taip arti to :D dabar galvoju, kad bereikalo pabijojau

Anonimiškas rašė...

labiausiai kas man trukdo po tu vibraciju ir garsu atsikelt astrale, tai nezinios baime, bijau pamatyt save gulincia lovoj ir patirt ta skrydi bei lengvuma, tiesiog neisivaizduoju kaip tai vyksta, nesuvokiama :) ir labiausiai bijau ka nors tenai sutikti....bijau kad kokia butybe mane isgasdins, nemanau kad man ka nors fizizkai padarytu, bet tiesiog bijau pamatyti kazka baisaus, antgamtisko :(

Anonimiškas rašė...

visa informacija apie tai sužinosite šitame video:
www.youtube.com/watch?v=3H7-mchZmv8

MentalPlane rašė...

Žmogus turi 7 kūnus, 7 čekras.

yra astral, mental, causal projekcijos ir t.t.

astraline projekcija kai išlipi iš fizinio kūno su eteriniu ar tai "astraliniu plazminiu" kūnu...
tavo demesys buna perkeltas i kita kūna "astralini" o fizinis kunas miega ir sapnuoja...

mental yra sapnai, kai sapnuoji savo auros ribose, "savo psichikoje", arba už jos rybu, kur sapnuoja belekoke fauna butybiu, žmoniu, ir ko tik nori, mintis kuria materija "mentalineje plotmeja" norint patekti i "mental plane" pirma reikia sapnuoti samoningai, sapne ieškot duru, langu išeit pro juos arba išokt pro juos, tada išmes i mentalini lygi.

o causal projekcija tai nežinau..., šita padaro tik viso šito reikalo profai sugebantys atsikratyti fizinio, eterinio, astralinio, mentalinio kunu... čia jau darosi išvis gilu...

daugiau informacijos:
www.gintaropokalbiai.lt/astralas
http://lucid.lt
http://gyvas.sapnas.net/portal.php
https://www.facebook.com/MentalineProjekcijaBlaivusSapnavimas?ref=profile
https://www.facebook.com/pages/Astralin%C4%97-Projekcija-OBE/179747078778158?ref=profile

Katerina rašė...

perskaiciau visus komentarus, viename is ju buvo parasyta "jauciu lyg 100 ranku suptu mane, atrodo lyg tos rankos butu blogos.. " taigi,toks atsitikimas buvo ir man,gulejau ant lovos,maciau visa kambari, ir zmogu kuris gulejo salia,daugybe aukso spalvos ranku buvo apkabinusios mane ir trauke ...zemyn...i lova...maciau jas,bandziau rekt,bet aisku neisejo..na ir pagaliau sugebejau atsibusti..Niekas kam pasakojau man negalejo paaiskinti kas cia vyksta,tik supratau kad man tokie dalykai ivyksta kai miegu ant nugaros,taigi nuo to laiko ant nugaros daugiau nebemiegu...o dabar kai bandau savanoriskai i astrala iseit, nieko nesigauna...

P.S.kad nepamanytumet kad cia paaugliskas sapaliones parasiau, tai man 20 su pliusu :)

Norintis išmokti! rašė...

(Čia klausiu tų kurie yra patyrę astralinį keliavimą)
1.Mmm, norėjau paklaust ar išėjus į astralę jūs matote sielas/dvasias (piktasias) ? Tokios piktosios dvasios juk irgi yra astralinės butybės.
2.Ar viskas vyksta realiu laiku (turiu omeny, tuo pačiu metu kai jus miegate jūs ištikruju keliaujate , matote važinejančias mašinas, vaikštančius žmones ir pnš...