2007 m. lapkričio 26 d., pirmadienis

Nauja šukuosena

Sveiki,

Pagaliau įvyko tai, kas buvo planuojama keletą mėnesių - Vienaragis pakeitė šukuoseną.

Ryškiausias pasikeitimas aišku yra blog'o išvaizda. Negaliu vienareikšmiškai sakyti, kad sena buvo bloga, tiesiog dabar dabartinis 'vaizdelis' man asmeniškai yra mielesnis, beto jis turėtų labiau atspindėti pačio puslapio koncepciją.

O toji koncepcija rutuliojosi jau nuo spalio mėnesio: supratau, kad norėčiau plėtoti tas temas, kurios atskleistų įstabaus mechanizmo - mūsų kūno ir proto procesus. Todėl nuo šiol visais straipsniais stengsiuosi Jus supažindinti, ar priminti apie mažuosius stebuklus vyksančius mumyse kasdien. Vienaragio senesnieji įrašai bus perkelti į visiškai atskirą kategoriją (kategorijos dešinėje pusėje:), o straipsniai atspindintys puslapio tematiką, bus perrūšiuoti ir pateikti vėlgi atskirose kategorijose.

Mano nuomone didžiausias privalumas nagrinėti mokslo temas blog'e, yra galimybė diskutuoti čia ir dabar. Ne kartą perskaičius įdomią medžiagą internete, turėdavau daugybę klausimų. Žinoma, galima siųsti autoriui elektroninį laišką, jame prisistatant, išdėstant dominančių klausimų sąrašą ir t.t. ir pan. Užima daug laiko, įpareigoja.. Brūkštelti komentarą greičiau ir patogiau. Todėl kaip visada lauksiu Jūsų komentarų, pastebėjimų, ypač iš tų žmonių, kurie straipsnio temas išmanys giliau negu jas pateikiantis šio blog'o autorius.

Nuoširdžiai,
ispaniškasis vienaragio gaudytojas

2 komentarai:

Eziukas su kedais rašė...

sveikinu atsinaujinus, Amigo!
o dar labiau sveikinu išsigryninus blogo koncepciją. pats kažką panašaus neseniai pasidariau ir tikrai matau apčiuopiamus rezultatus

Anonimiškas rašė...

Gracias! Labai tikiuosi, kad ir man pavyks pasiekti norimus rezultatus.