2007 m. rugpjūčio 21 d., antradienis

Įvaizdis dar ne viskas. O troškulio nėra

Nutiko viskas vakar vakare. Grįžtu iš miesto apie dešimtą valandą, nuotaika puiki. Troleibusu atlingavau iki reikiamos stotelės, ten išlipęs pažiūrėjau tvarkaraštį. Mda, autobusas bus tik po 15 minučių. Neitin gerai. Kągi.. reikia užmušinėt laiką. Maluosi aplink ir tiek. Staiga akis užkliuvo už nepaprastai gražios merginos. Ooo.. Reikia kažkaip pasirodyti gi, ale prieit baisoka. Išsitiesęs kaip styga lėtai žingsniuoju pro šalį. Nežiūri. Netvarka. Vaikštau toliau, kažką švilpauju, išsiemęs telefoną maigau žinutę. Išgirstu kaip kažkas pašaukė vardu. Ai kaimynė. Irgi žavi mergina. Kažką kalbam, o aš vis žvilgčioju į stotelėje sėdinčią mūzą. Vistiek nežiūri. Staiga prie stotelės privažiavo mašina ir sustojo: pasirodo kaimynės tėtis pro šalį lėkė. Ou jė, nuveš iki namų! Na čia tai pasirodysiu - autobusai nelygis, mašinos manes atvažiuoja pasiimt! Persimetu per petį kuprinę su krūva daiktų, laptopu ir bandau sėst. Kapyst! Man besėdant su triuškmu plyšo užtrauktukas ir viskas pakankamai skambiai pažiro ant kelio. Ačiū Dievui dešine ranka kažkaip stebuklingai spėjau pagaut laptopą..

Skubiai susirenku šmutkes, sumetu viską į mašiną, pats irgi įšoku. Ant kelio plėvena kažkokie iškritę lapai, bet who cares. Reik varyt iš čia kuo greičiau. Susimoviau kai reikalas. Atsisuku pro langą - mano gražuolė juokiasi.

Va ir po įvaizdžio. Pagalvoju, kad iš šono viską stebint turėjo būti tikrai juokinga.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Iš tikrųjų labai gyvenimiška situacija, kuri, manau, pasitaiko daugeliui. :)

Pagalvok - juk išspaudei žmogui šypseną. ;)

vidas rašė...

ot kvailai padarei.:\ reikėjo viską išmest jei po kojom. o tada jau kaip ant filmų - pasilenkiat abu rinkt, susidaužiat galvom, surenkat daigtus, pasibučiuojat, pasišnekat, pasibučiuojat, pasimylit ir viskas.

Anonimiškas rašė...

Pagrindinė vyrų klaida: noras pasirodyti.

Anonimiškas rašė...

Pritariu tautrimui :) jus vyrai labai pasirodyt megstat, naturalus uzmusanciai zavus :) vat prie manes stotelej karta priejo vaikinukas ir sako, niekaip nesugalvojau kaip atkreipti tavo demesi, tai va atejau pasisveikinti :) staciai zavinga..ir nereikia nei kaimynes tecio masinos, nei plystanciu kupriniu :)na bet neliudek, paziurek is gerosios puses - dar vienas linksmas irasas tamstos bloge, ir tu issiliejai, ir mums linksmiau :)

Unknown rašė...

Haha, ispanaz, is manes ejai? :) Bet visai linksmai namo grizai matau :P
Va mano drauge tai akis isputus stebisi... kaip tai... patinka pana ir nepriejo??????? :D Pas juos ten taip is nieko gatvej uzkalbint gali visi, nebutinai vien marozai arba girti :) Taip, kad bandyk laime kitakart ;)

Anonimiškas rašė...

Simai jo, tada ir įvyko viskas:))